Galna äventyr!

Tjänare tjänare!

Här händer det massor! Idag startade summercamp och ett tjugotal ungar har busat omkring på Sydpoolen. Nu är det strax dags för sommarsimskolan att dra igång.

Gick igenom lite gamla bilder idag och insåg att det har hänt en massa spännande här på Sydpoolen de senaste åren. Allt från discon, piratteater, simhoppsshower, spelningar med band som Djungelbandet och AyaBaya Band och galna hoppborgsdagar. Wow, vad kul vi har haft! Men än är det inte slut. Vi fortsätter som vanligt att hitta på nya äventyr. I sommar kan du självklart komma hit och bada, busa, hoppa och mysa som vanligt.

AyaBaya Band spelade i Piratlandet förra sommaren.


Vi har obegränsad badtid hela sommaren och sparar du din badbiljett kan du lämna in den nästa gång och få 20% rabatt på nästa besök. Bra va? Vi har blåst upp hoppborgarna, tagit fram vår waterslide, pumpat volleybollarna och letat fram en massa leksaker till er som är sugna på att vara utomhus. Hos oss finns alltid något kul att göra. Orkar man inte leka kan man alltid njuta av solen och ha picknick på gräsmattan.  

Så kom hit, vettja! Hela familjen (två vuxna och max tre barn till och med 15 år) kommer in för 280kr och då kan man stanna heeela dagen om man orkar.

Pigg Pigg!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0