Discodunk i vattnet

Ola baloba alla blötisar

Jag, Pigge Pingvin, har kommit på att jag älskar höstlovet här i äventyrsbadet Sydpoolen.
Vet ni varför?
Det är så många glada barn som vill busa och kramas med mig så jag blir alldeles lycklig....och blöt (men det gör inget). För att vara så mycket folk är det ändå väldigt lugnt och det är liksom en bra känsla i hela Sydpoolen. Det är svårt att förklara så för att uppleva det så måste ni bara komma hit och besöka mig.

Imorrn kan ni alla barn passa på att fotas tillsammans med mig, Pigge, och ha chans att vinna en mass fina priser. För att vara med så måste ni komma utklädda till något - ett spöke, en seriefigur eller något annat läskigt.
För imorrn är det ju Halloween och då får man skrämmas....hihi.....buuuhuuuuu.

Sedan är det ju imorrn kl. 14.00 som det smäller!
Kommer ni ihåg?!
Det blir ju stort Halloweendisco med discodunk och coola lampor för hela slanten ute i äventyrsbadet.
Förra gången jag fixade disco blev det en hejdundrade succé, så jag är helt övertygad om att det blir det denna gång också.

Jag på väg in till discot med en busig Pirat


Trevlig helg alla Piggefans därute och skräms riktigt ordenligt nu med mamma och pappa. Det är enda gången på hela året så passa på!

Pigg pigg!!


En läskig tipspromenad

Gomorron alla höstlovslediga barn

Hoppas alla ni som var här i Sydpoolen igår hade riktigt roligt för det hade jag, Pigge Pingvin.
Alla barn som var med på barngympan som jag har på äventyrsbadets strand kl. 16.00 varje dag (ej lördagen) hade iaf skoj för det såg jag med mina egna stora pingvinögon. Kom dit idag om du har möjlighet.
Jag och barngympaledaren (utklädd som pirat....gggrrrhhhhh) hoppar och skuttar och leker med alla barn.
Titta här så ska ni få se! (Eftersom jag vill ha en massa kompisar så måste du bli kompis med mig, Pigge Pingvin, först).

Headbanging på äventyrsbadets Sydpoolens strand...woooohoooo


Sedan är det ju Halloween snart...buuuuu!
Jag har fixat lite skoj här i Sydpoolen och har en läskig tipspromenad runt hela huset med massor av buuhusiga frågor. Om du går tipspromenaden här så och får alla rätt så kan du vinna lite coola priser, så passa på att va med när du ändå är här. Mamma eller pappa kan nog hjälpa till så att du får alla rätt (föräldrar kan vara bra att ha ibland eller vad säger ni).

Glöm inte bort heller att det är discotajm snart. På lördag 31 oktober kl. 14.00! drar jag igång och discodansar ute i äventyrsbadet. Innan dess mellan kl. 12 - 14 kan alla barn som kommer utklädda fotas tillsammans med mig, Pigge Pingvin, ute i Sydpoolens entré.
See you all there!

Pigg pigg!!

Buuuskul med Halloween!

Buuu!
Du blev inte rädd va? Det är bara jag, Pigge Pingvin som håller på att komma i Halloweenstämning. Vi pingviner brukar inte fira Halloween annars. Men eftersom att jag har så många goa kompisar som tycker det är kul så har jag lovat att ha riktig fest i år. Ni har väl redan hört om discopartyt i vårt äventyrsbad på lördag? Men redan nu har vi börjat fira. Ballonger, barngympa, flytflakslekar och tipspromenad. Tänk vad kul! Jag tycker att frågorna på tipspromenaden är ganska svåra. Men du kanske är klokare än vad jag är. Kom och testa!


När det är Halloween ska man klä ut sig. Wow, vad jag ser fram emot att se en massa utspökade barn. Vad ska du klä ut dig till? Man kan ju vara precis vad som helst som till exempel häxa, spöke, vampyr eller varför inte en pingvin? Man måste ju inte vara något läskigt. Om jag hade hittat en maskeraddräkt som passade min pingvinkropp skulle jag klä ut mig till något som är mysigt att krama som en nallebjörn. För jag älskar att kramas!

Fantomen var och hälsade på oss i sommar. Du kan kanske klä ut dig till honom?


Så kom nu på lördag i din finaste Halloweendräkt och kramas med mig på Sydpoolen.

 Pigg Pigg!!

PS. Ni måste gå in här och kolla in olika spökpyssel som ni kan ha kul med nu när det är höstlov.


Nya filmer

Hej hopp galopp

Vilken action det är här i Sydpoolen denna vecka!
Det är ju höstlov och det är massor av badsugna barnfamiljer som har kommit hit för att busa och stoja tillsammans med mig, Pigge Pingvin.
Det härliga vattnet med de coola vågorna lockar många och alla verkar ha så himla skoj.

Igår på eftermiddagen lade jag ut lite nya videos på Sydpoolens Youtubesida. Vi här på Sydpoolen hade en livräddningsuppvisning under vår stora jubileumshelg i slutet av september. Det finns också en liten snutt av vårt vattendisco som vi filmade precis innan alla dök upp.
Kolla in de nya filmerna här.

Barngympa på äventyrsbadets Sydpoolens strand kl. 16.00
under höstlovet med mig, Pigge Pingvin.
Sedan hittade jag även en mycket häftig bok av Brutus Östling.
En bok om en massa poolare till mig som heter "Pingvinliv".
Check it out här http://www.bokus.com/b/9789113016283.html

Syns och hörs imorrn!

Pigg pigg!!


Omtyckt

Hej hopp i det grå höstvädret

Nu är det första dagen på höstlovet. Är det inte härligt!
Jag, Pigge Pingvin, har världens bästa höstlovstips.
Kom till äventyrsbadet SYDPOOLEN i Södertälje - mitt hem.

Idag är många höstlediga barn här och har jätteskoj i vågorna. Jag finns också ute och kramar om alla som vi ha en kram. Efter min härliga SPA behandling så är jag utvilad och tillbaka i Sydpoolen och luktar som en hel skogsäng fylld med blommor.

Det finns en hel del fans till mig och Sydpoolen ute i vårt avlånga land. Kika här ska ni se.

http://mediaupdate.se/upplev-aventyr-och-experiment/


http://ohmira.blogg.se/2009/october/sydpoolen-nagra-ganger-i-veckan.html

http://finest.se/userBlog/?uid=33833&beid=1215836

http://www.cosmopolitan.se/blog/oliviaa/2009/10/26/gym

Jag, Pigge Pingvin, tillsammans med badvärden Benita


Tjata nu lite på mamma och pappa och kom hit så skall du få en kram av mig - plus en gratis reflex och ballong.

Pigg pigg!!

Höstlov och maskerad!

Gomorron alla Piggisar

Nu är jag tillbaka igen från min härliga resa till Göteborg och ni anar inte vad gott jag luktar. Alla behandlingar gjorde under för min stora pingvinkropp och pingvinsjäl.

Under min tid i Götet så hann jag fundera ut vad vi skall hitta på under höstlovet och jag har ytterligare en överraskning till er alla! Jag, Pigge Pingvin, anordnar en maskeradtävling för alla barn under lördagen 31 oktober precis innan vattendiscot drar igång. 
På lördagen mellan kl. 12.00 - 14.00 så kan du fotas tillsammans med mig, Pigge Pingvin, och vinna fin, fina grejjer. Alla vinnare och bilder presenterashemsidan veckan efter höstlovet.

SÅ GLÖM NU INTE!...detta gäller i äventyrsbadet Sydpoolen i Södertälje under höstlovet:

~ GRATIS Reflex
~ GRATIS Ballong
~ Discolördagen 31 oktober mellan 14 - 18
~ Barngympa (alla dagar utom lördagen mellan 16 - 16.30)
~ Godisregn
~ Flytflakrace
~ Tipspromenad med härliga vinster
~ Restaurangen buffé 69:-
+ alla häftiga attraktioner som äventyrsbadet Sydpoolen alltid erbjuder (böljande vågor, svischande rutschbanor, hopptorn m.m..)

Discolights = discoljus i äventyrsbadet Sydpoolen


Trevlig helg och glöm inte att "tjata" lite på era föräldrar så att de kommer hit och badar och busar lite med er i vattenfallet. Om du vill bli smartare än föräldrarna kan du gå in här och läsa om våra regler.

Pigg pigg!!

Jag har glömt att...

Gomorron alla goa Pigge fans därute

Jag har glömt att berätta en sak för er.
Just nu så befinner jag, Pigge Pingvin, mig i Göteborg och får en massa SPA behandlingar och ni kan bara ana vad skönt det är.
Efter 20 års jubileumet här i Sydpoolen så hade jag kramats och gullat med så många barn, så att alla mina kompisar här i Sydpoolen tyckte att jag var värd en SPA behandling. Eftersom jag, Pigge Pingvin, är just en Pingvin så finns det inte så många ställen att välja bland så vi alla här hjälptes åt och hittade ett Pingvin SPA i Götet. Jag har det jättehärligt och vilar upp mig ordenligt inför det stundande höstlovet.
Sydpoolen SPA som finns här under samma tak som Sydpoolen har ju också en jättebra blandning av SPA behandlingar. Tyvärr inga för pingviner men väl för alla människor.
Sydpoolen SPA har en helt egen hemsida där det går att läsa om allt som finns. Kika in här.

Under HÖSTLOVET v. 44, som jag vet att alla barn har koll på, så kommer det ju att hända en hel del skoj här i Sydpoolen. Alla som kommer hit kan bland annat se fram emot:
~ att träffa mig - Pigge Pingvin - alla dagar mellan kl. 12.00 - 17.00
~ GRATIS reflexer och ballonger
~ massa happenings med bl.a. flytflak i motionsbassängen och barngympa alla dagar utom lördagen på äventyrets strand (kl. 16.00 - 16.30), tipspromenad m.m..
~ godisregn efter barngympan

Kom och träffa oss under lovet...vi väntar på just dig!


Det HÄFTIGASTE blir nog ändå äventyrsbadets Vattendisco som kommer att vara mellan kl. 14.00 - 18.00 på lördagen 31 oktober. Då är det cool musik av kända DJ´n Rasmus från Rob´n´Raz och häftigt discoljus. Mer om allt om höstlovet kommer imorrn.

Om ni bor långt ifrån Sydpoolen (som alla vet ligger i Södertälje) så finns det ett jätte, jätteprisvärt Hotellpaket som vi har tillsammans med Quality Hotell Park. Gå in här redan nu! och titta.

Pigg pigg!!

Reflextime

Hej svejs alla svanslösa

Höstmörker och regn och rusk kan vara kul ibland men då gäller det att ha bra kläder och vara bra skyddad när man går ut.

Därför så kommer jag, Pigge Pingvin, att dela ut gratis reflexer till alla som kommer och badar här i Sydpoolen under höstlovet. Nämnde jag att reflexen var gratis förresten....GRATIS! Höstlovet är hela nästa vecka (v. 44) så tills dess får ni hålla ut.
Det är kul att spela jultomte och ge ut grejjer för alla blir så glada. Hoppas ni uppskattar den och använder reflexen nu i höst.

Under höstlovet kommer vi här i Sydpoolen ha en massa annat skoj. Mer om det kommer jag berätta under denna veckas bloggande :).

Pigg pigg!!

Bara bra vatten

Äntligen freeeedag!

Nu är dagen då det bara är en dag kvar till lördagsgodispåsen. Har ni några favoriter?
Mina - Pigge Pingvins- favoriter är blå fiskar (har funnits jättelänge) och allt som ser ut som fiskar. Det finns några goda som ser ut som bläckfiskar också. De brukar också få landa ner i min påse. Just nu i oktober månad så tycker jag även att godiset "Rattar" från Ahlgrens bilar är rosa och goda. Så stödjer man en god sak också för lite av pengarna går till bröstcancerforskning.

Ibland måste man få vara lite onyttig även fast jag jobbar och bor i ett friskushus, för Sydpoolen är ju en av Sveriges bästa anläggningar för bad, hälsa och välbefinnande. För alla - stora som små.

Det verkar som att det finns lite risker med att jobba i ett badhus även fast inte jag känt av något och inte heller våra badvärdar.
Allergier i form av astma är det många som verkar få. Södertäljes egna lokaltidning, LT, skrev några rader om detta här som ni kan läsa om. En sak bara som jag - Pigge Pingvin - ber er alla om:
Om ni blir kissnödiga när ni är här och besöker mig - snälla använd Sydpoolens toaletter. För det finns faktiskt en hel del sådana här.

Det här fina vattnet vill vi behålla

Pigg pigg!!

Vattendisco

Gomorron på er alla glada Pigge fans

Nu har ni inte hört från mig på två hela dagar så ni undar säkert vad jag har tagit vägen.
Det är ingen fara! Jag, Pigge Pingvin, är här i mitt hem Sydpoolen men har varit lite krasslig och blivit ompysslad av alla vänner. De har kommit med te och varma mackor med sill på, en favorit, och verkligen tagit hand om mig. Tack alla snälla vänner som tagit hand om mig!

Nu är jag glad och pigg och står på benen igen och laddar inför det kommande höstlovet som är v. 44.
I måndags skrev jag om att det blir en liten men viktig present till alla som kommer hit och badar. Det är jag, Pigge Pingvin, i form av en liten reflex.
Nu i höstmörkret så kan det vara extra bra att ha på sig så att du syns ordenligt när du är utomhus.

Lördag den 31 oktober skall ni lägga på minnet!
Då har jag och mina coola kompisar planerat ett vattendisco i äventyrsbadet.
Temat för dagen är ju Halloween så fr de barn som vill klä ut sig och besöka Sydpoolen kanske, kanske det väntar en överraskning på.
Det börjar redan kl. 14.00 så det gäller att vara ute i god tid. Då blir det bra musik, en galen konferencier och en massa lampor som lyser och blinkar i vattnet. Restaurang Koh Siam Thai - som fick bra omdöme från Södertäljes egna lokala tidning LT - kommer servera buffé i restaurangen mellan kl. 11.00 - 18.00 för endast 69:-! Mycket prisvärt om jag får säga det själv.Det händer en hel del annat också men vad det är kommer jag inte avslöja riktigt än.

Pigg pigg!!

Höstlov....snart iaf

Måndag morgon v. 42 är det just nu. Hoppas alla är pigga och glada och förväntansfulla inför den nya veckan.
Idag börjar alla nya grupper i babysim, simskolor och vuxensim. Så det kommer vara mycket folk här i Sydpoolen denna vecka. Mycket skoj tycker ju jag.

V. 44 blir det full rulle här i Sydpoolen igen. För då är det HÖSTLOV som vankas. Tänk - en hel vecka utan skolläxor! Vilken lyx.
Av erfarenhet...jag, Pigge Pingvin, har ju varit här i Sydpoolen ett tag nu (5 år) och har lärt mig ett och annat....vet jag att det kommer vara proppat med halvbusiga barn här.

Eftersom jag gillar när det kommer hit barn och busar med mig så har jag fixat en liten present till alla som kommer hit. Men självklart är det ju så att om man busar för mycket så får man ingen present. Som vanligt är det ju bra att läsa och kika igenom Sydpoolens trivselregler. Varför inte lura mamma och pappa till datorn så kan ni läsa igenom dem tillsammans!

Eftersom det är så mörkt och ruggigt ute just nu så har jag ordnat så att alla som kommer och besöker Sydpoolen under höstlovsveckan får en gratis Pigge reflex. Alla föräldrar som också vill ha en reflex får självklart det med. Reflexer är bra för alla oavsett ålder.

Min, Pigge Pingvin, alldeles egna coola reflexPigg pigg!!

Fredag hela veckan

Goooo morgon alla glada fredagslirare

Hoppas ni mår bra. Jag - Pigge Pingvin - mår fantastisk för idag är det ju FREDAG och då är det bara en dag kvar till lördagsgodiset. Och sen är det ju Idol på teve idag som är rätt kul att titta på. Här kan du läsa mer om Idolprogrammet. Vilken är din favvis? Jag har inte riktigt bestämt mig än för jag tycker att alla är lika duktiga.
Idol och mys i soffan är vi värda efter en hel vecka med skolarbete och för min del bus i äventyrsbadet. Bus kan också vara ett rätt slitet jobb - jag lovar. 

Min kompis Elin har varit framme med kameran och tagit en massa coola kort bl.a. på hur våra badvärdar ser ut när du bryter mot de regler som Sydpoolen har. Inte så kul eller hur inte. Då det är bäst att vara cool och snäll och följa reglerna så vi alla slipper sura miner - i värsta fall så är det ju du själv som gör dig jätteilla och då är det ju inte så roligt att busa längre.
Gör som jag - Pigge Pingvin - och busa med måtta!
För några dagar sedan så skrev jag om alla Sydpoolens regler - det ser ut som att det är jättemycket men det mesta är självklart. Använd bara ditt egna huvud och tänk lite extra. Läs här och begrunda.

En badvärd säger till på skarpen - med världens snyggaste tröja (jag är ju med)


Hon hittade också bilder på mina favoriter - mina alldeles egna nyckelringar - i en korg.
Visst är de snygga! För endast 25:- får du en alldeles egen.
Om du har någon du tycker extra mycket om eller om det är någon som fyller år är det här en jättebra present - tycker ju jag :D.Trevlig helg allesammans. Vi hörs på måndag.

Pigg pigg!!

Höstkurser del 2

God eftermiddag alla glada.

Jag - Pigge Pingvin - här på Sydpoolen glömde ju att skriva några rader till om höstkurserna.
Som ni tidigare vet så finns det ju massor av kurser att välja mellan både för stora och små.

Sydpoolen har babysim för de alldra minsta och minisim och simskola för de lite större barnen.
När bebisar och småbarn kommer och simmar måste de ha bra badbyxor på sig för att det inte skall hända någon olycka i vattnet (lätt hänt att man som liten inte kan hålla tätt :) ) och självklart har vi på Sydpoolen det här som man kan köpa.
Ca 175:- kostar de och de kan man använda ända tills barnen blir 3 år, så det är väl investerade pengar.

Så alla ni som har badkrukor till barn - kom och boka er och köp lite coola badkläder.

Coooola babysimbadbyxor och snygga simglasögon


Pigg pigg!!

Plaska på

Holabaloba!

Ni vet väl att ni kan komma med hela skolklassen hit och bada och busa (fast måttligt -
t.ex. springa och bada i kalsonger är ett stort no, no).

Kan ni förresten Sydpoolens trivselregler.
Kan vara bra att kunna - för om man är för busig så finns ju chansen att mina - Pigge Pingvins - och Sydpoolens badvärdar blir jättearga (och det vill du ju inte) så att du inte får bada vidare. Det skulle vara jättetråkigt - skulle jag tycka - så det kan vara bra att kunna Sydpoolens regler. Det är egentligen inte så svårt utan det är vanligt "bondförnuft" som man sade förr i tiden.


Titta här nedan så kan du plugga in dem:

Allmän information
- Bad sker alltid under eget ansvar.
- Se efter din kompis - badvakta varandra.
- Spring ej - halkrisken är stor.
- Snorkel och simfenor får ej användas.
- Bad får endast ske i godkända badkläder - badbyxor, badshorts, baddräkt, bikini eller badlinnen.
- Åldersgräns för entré till Sydpoolen är simkunnig dock lägst 10 år. Icke simkunnig tillsammans med vuxet sällskap (18 år).
- Barn med en högre ålder än 7 år får ej gå in i motsatta könets omklädningsrum.
- Fotografering av personer inne i badanläggningen är inte tillåten utan särskilt tillstånd. Detta gäller för såväl vanliga kameror som mobilkameror. Undantag kan vara om föräldrar fotograferar sina egna barn och endast dessa.
- Max 10 barn per lärare/gruppledare.
- Barnvagnar parkeras på särskild angiven plats. Inga barnvagnar är tillåtna inne i badanläggningen p.g.a. brandsäkerhetsskäl.
- Fr.o.m. 1 juni 2008 råder rökförbud inom Sydpoolens område.
Rökare hänvisas till rökzonen utomhus.


Entrén
- 1 biljett = 1 person.
- Tänk på att gå en i taget genom grindarna.
- Badtiden innefattar även tiden för ombyte, dusch och bad.

Omklädnad- och duschrum
- Respektera skogränsen och lås in skorna i skåpen.
- Värdesaker låses in i förvaringsskåpen som finns inne i simhallen/relaxen.
- Duscha utan badkläder före bastu och bad.
- Förtäring inne i dusch och bastu är ej tillåten.
- Glöm ej att torka er innan ni går in i omklädningsrummet.

Äventyrsbadet
- Följ anvisningarna för rutschbanorna.
- Hopp från kanterna är inte tillåtet i äventyrsdelen.

Motionsbassängen
- Motionsbassängen är i första hand avsedd för motionssim.
- Endast en person åt gången får befinna sig på hopptornen/trampolinen.
- Endast simkunniga tillåts på hopptornen/trampolinen.
- Följ anvisningarna för bubbelpoolen.

Undervisningsbassängen
- Undervisningsbassängen är i första hand avsedd för simskoleundervisning.
- Dykning förbjuden.

Terapibassängen
- Terapibassängen är i första hand avsedd för rehabilitering och kursverksamhet.

Tävlingsbassängen
- Tävlingsbassängen är i första hand avsedd för simskola, simträning och motionssim.

Relaxavdelningen
- Alla lånade handdukar och badrockar är larmade och skall efter användning läggas i tvättkorgen vid utgången.
- Förbjudet att förtära alkoholhaltiga drycker i nedre delen av relaxen.

Nautilus Gym
- Nautilusmedlemmar skall bära sitt medlemskort synligt.
- Snus och tuggummi är förbjudet i gymmet.
- Endast inneskor är tillåtna - ej barfota.
- Tag med en handduk och torka av redskap och dynor efter dig.
- Plocka undan vikter och redskap efter användning.
- Vila inte i maskinerna, låt andra träna mellan dina set.
- Omedelbar avstängning vid dopingmisstanke och störande beteende.
- Undvik mobiltelefon i gymmet.
- Av hygieniska skäl undvik linne och mössa.

Gruppträning
- Alla pass släpps för bokning 7 dagar innan.
- Avboka din plats senast 2 timmar innan klassen.
- Om du inte dykt upp 5 minuter innan passet cancelleras din bokning och platsen släpps som drop in.
- Anmäl din närvaro och visa upp din entrébiljett i kundtjänst för att bocka av dig till passet som du bokat dig till. Här får du en biljett som instruktören samlar in innan klassen startar.
- Efter skogränsen får endast rena inneträningsskor användas.
- Då introduktionen är en viktig del av programupplägget ber vi dig komma i tid till klasserna.
- Är du förkyld eller har en infektion i kroppen ber vi dig att inte träna.
- Vänligen stäng av din mobiltelefon under klassen.
- Vänligen respektera start- och sluttiden för klassen.
- Undrar du något eller vill du komma med beröm eller synpunkter? Välkommen fram till instruktören efter klassen.

Lite tråkigt kanske du tycker men ändå bra att kunna.

Pigg pigg!!

Höstkurser

Hejsvejs alla piggare

I helgen var det jättemycket folk o badade här i äventyrsbadet Sydpoolen - mitt, Pigge Pingvin, hem.
Nu kanske det är jättemånga som är avundsjuka på mig för att jag bor i ett så himla häftigt hus som Sydpoolen är och ... det är faktiskt så coolt som ni tror. Jag har ju hela badet för mig själv när det stänger.

Igår var det ju även kanelbullens dag. Jag snaskade i mig ett par stycken så nu måste jag träna som en galning denna vecka.

Goa bullar


Sydpoolen
har ju jättemycket roliga träningsalternativ. De som tycker att styrketräning är roligt kan köra hårt på Nautilus Gym och de som tycker att gruppträning och kurser är roliga väljer vattengympa eller bodypump eller spinning eller box eller crawlkurser eller yoga eller pilates och så vidare.

Nästa vecka börjar även vårt barnsim med babysim, minisim och simskolor och vi har nästan fulla kurser där så om ni är sugna på att komma hit och bada - BOKA ER REDAN IDAG!
Det ser så mysigt ut när de små babypoolarna kommer hit och plaskar i Sydpoolens varma terapibassäng.
Det är nästan så jag längtar själv efter en liten mini Pigge. Ring till 08-554 428 00 eller maila till info@sydpoolen.se och hör er för om det finns plats i just er kurs. Lycka till!

Pigg pigg!!

Rattar...

Gomorron, gomorron hör fåglar sjunga glatt, gomorron, gomorron i kör.

Hoppas ni alla där ute mår bra.
Jag, Pigge Pingvin, har hittat ett nytt godis!
Jag vet att det inte är så nyttigt men på lördagar får man faktiskt äta lite godis dvs. om man har varit snäll i veckan. Det är lite som julklappar ... om du har busat under året så kanske inte tomten är lika generös med julklappar.

Det bästa med det här godiset är att om man köper just det här godiset så stöder man kampen mot bröstcancer.
De kommer från Ahlgrens bilar och heter "Rattar" och är helt rosa. Rosa och jättegoda - jag nallade bara en igår (jag lovar). Resten spar jag tills imorrn.Så gör som jag gjorde igår...köp en massa påsar så stödjer ni en god sak...i dubbel bemärkelse (gott godis - stödjer bröstcancerforskning).

Mycket trevlig helg nu allesammans.

Pigg pigg!!

Simmar i det blå

Det är så skönt ibland....i varma sängen här på Syppoolen alltså.

Igår blev det inget bloggande för mig för vet ni vad jag, Pigge Pingvin, råkade göra?
Jag försov mig!
Och ingen kom och väckte mig.

Misstänker
att alla som jobbar här tänkte att jag var värd en liten sovmorgon efter hela superduperhelgen kalas som vi hade 25 - 27 september. För även om jag hade jättekul så var jag så trött på söndagkvällen.
Tror jag hade discodansat för mycket :).

Discodans tillsammans med alla busiga barn.


Mycket rörelser blir det


Fler Sydpoolenfans

http://ohmira.blogg.se/2009/september/kopt-arskort.html

http://komigenlinda.blogspot.com/2009/09/mina-dygn-har-typ-40-timmar.html

http://fairydust.blogg.se/2009/september/lordag.html

Nu tänkte jag gå och ta mig en liten simtur...för idag verkar det vara fler som är trötta...
inte så jättemycket folk här på Sydpoolen just nu - lite lagom.
Alla mysiga gäster brukar dyka upp framåt eftermiddagen.
Imorrn lovar jag att vara på g igen. Undertiden kan ni kolla in fler bilder på min facebooksida.

Pigg pigg!!

RSS 2.0