Goood Jul önskar Pigge

God Jul bästa Piggefans ute i vårt avlånga land

Nu är det bara EN dag kvar tills den stora dopparedagen!
Jag, Pigge Pingvin, tänkte bara vara ledig ledig ledig och busa och bada med hela tjocka Pingvinsläkten.

Men jag försöker också tänka på alla de som kanske inte har så många att fira julafton med - och som kanske inte har något hem. Kan ni tänka er att inte ha någon egen skön säng att krypa ner i när man är trött. Vi allihop måste hjälpa till för att de skall komma upp på fötter (som man brukar säga).
Här kan du läsa mer om vad du kan göra för att underlätta för dem som har det svårt.



Har ni förresten hört att det skall bli ännu mer snö!
Det är här den bästa julafton på länge. Det blir ju lite struligt för mamma och pappa om de skall ut och köra i trafiken, så mitt Piggeråd är att försöka strunta i bilen och bussen om det går och gå istället. Det är ju jätteskönt och så blir man sådär fint röd om mulen - precis som Rudolf i den kända julsången.
Här kan du läsa mer om helgen väder

Vet ni vad jag skall göra nu?
Nu skall jag och Mamma Pingvin och Pappa Pingvin och alla Pingvinkusiner och kompisar fira jul i en massa dagar, och då kommer inte jag att hinna med att blogga. Trist eller hur!
Alla mysigt tjocka släktingar kommer hit till äventyrsbadet Sydpoolen och skall bada och äta sill och kanske dricka ett och annat glas julmust. Sockrigt är det men himla himla gott.

GOOOOOD JUUUUUUL önskar Pigge Pingvin och alla i äventyrsbadet Sydpoolen

Pigg pigg!!

Gå inte ut i kylan med blöta fjädrar...

Brrrr!!!
Vad kallt det är ute idag! Jag var så sugen på att gå ut och åka pulka idag men man fryser ju fjädrarna av sig! Det blir till att doppa sig i bubbelpoolen istället. Sen gäller det att torka ordentligt innan man går ut. Mamma Pingvin sa alltid att om man går ut i kylan med blöta fjädrar så bli man sjuk. Och mammor har väl alltid rätt? Bäst att lyda!
Här på Sydpoolen har det julstökats och bökats såhär 2 dagar innan julafton. Wow, bara två dagar kvar innan tomten kommer! Eftersom att min pingvinfamilj (bland annat mammsen) kommer på besök har jag städat och pyntat lite extra.


Julgranen är klädd och klar. Visst blev den fin?


Jag såg på TV häromdagen. Jag brukar inte titta så mycket annars men jag hade hört talas om att en annan fågel hade ett julprogram. Tänk vad fundersam jag blev när jag såg att hon inte alls var en fågel, fast hon heter Anna Anka. Knasigt va? Jag heter ju Pigge Pingvin och det är för att jag faktiskt är en pingvin! Fuskis Anka har i alla fall en julkalender på aftonbladet som du kan gå in och titta på här om du vill.
Julafton ska jag titta på en riktig Anka på TV. Kan du gissa vem? Jo, Kalle Anka såklart!! Han är så rolig.

Glöm inte bort att komma och hälsa på mig nu när ni har jullov. Vi har ju lite andra öppettider. Gå in på www.sydpoolen.se för att se dem eller ring till de snälla tjejerna i receptionen och fråga. Deras telefonnummer är 08 554 428 00.


Merry christmas, joyeux noël, feliz navidad, fröhliche weihnachten, buon natale, vrolijk kerstfeest, hyvää joulua!
(Det är God Jul på en massa olika språk. Fråga mig inte vilka. Jag kan bara svenska och pingvinska)

Pigg Pigg!!

PS.Det är inte försent att köpa julklappar till nära och kära. Du har väl inte missat mina tokbra julklappstips?

Pigges Julklappstips nr 8

Jul, jul strålande jul...

Åh nu är det inte långt kvar!
Jag, Pigge Pingvin, menar till JULAFTON såklart. Det skall bli så roligt att busa runt här i äventyrsbadet Sydpoolen med mina pingvinkompisar och äta en massa god sill. Det är nämligen det jag skall göra under julhelgen. Förresten, tycker ni om sill?
Jag kom ihåg att när jag var lite yngre så tyckte jag inte om sill så mycket men nu älskar jag det.
Om ni provade förra året men inte tyckte om det så prova igen detta år....vem vet. Ni kanske tycker om det jättemycket denna gång.

PIGGES JULKLAPPSTIPS NR 8
Jag vet att jag tjatar men presentkort till Sydpoolen går att använda till så mycket, så jag kan hålla på i evigheter att tipsa er om en massa saker. Just idag tänkte jag tipsa extra om presentkort till Sydpoolens häftiga kurser. Det spelar ingen roll hur gammal du är - det finns något för alla här i mitt lilla hem. Barnsim med babysim, simskola, vuxensim, vattengympa och crawlkurs. Ibland satsas det även på extra roliga kurser som självförsvar och barngympa så om du är intresserad av det - håll ett öga på www.sydpoolen.se.

Mitt, Pigge Pingvins, snygga presentkort


PIGGES JULKLAPPSTIPS HITTILLS:
- nr 7
- nr 6
- nr 5
- nr 4
- nr 3
- nr 2
- nr 1

Pigg pigg!!

Snöyra vid Sydpoolen

Jingelbells, jingelbells

Åh så kul med snö. Även fast det var kaos igår i trafiken så är det riktigt riktigt härligt just nu. Snön gnistrar, julgranarna hänger tunga och solen skiner. Jag, Pigge Pingvin, struntade lite i trafiken igår...jag var ju inte ute och åkte något...eller jo det var jag ju...fast jag åkte av bara den i Sydpoolens rutschbanor istället. Det är alltid jätteskoj!

Nu är det bara en, två, tre, fyra, fem dagar kvar till julafton! Tjo vad spännande.
Hoppas ni alla har varit snälla iår, så att ni får bra och ordentliga julklappar. Jag, Pigge Pingvin, tycker inte att det är så viktigt om man får några julklappar egentligen. Det är roligare att ge och det är därför som jag bjuder på pepparkaka, glögg och kaffe nu på söndag 20 december = 4:e advent. Så tjata lite extra på mamma eller pappa att ni önskar er ett äventyrsbad i julklapp och kom hit! Jag kanske slänger med en liten liten julklapp på köpet till alla som vill ha!

Hej svejs i snön :)


Alla ni som börjar bli lite kalla om näsan och vill bli varma - glöm inte bort att äventyrsbadet Sydpoolen finns här och väntar på er. Jag kan lova er tropisk värme varendaste dag.

Hoppas ni får lite lördagsgodis imorrn. Det hoppas jag iaf att jag får.

Pigg pigg!!

Pigges Julklappstips nr 7

Glögg, kaffe och pepparkaka!

Nu på söndag 20 december är det sista advent eller jag, Pigge Pingvin, kanske skall skriva 4:e advent.
Det är sista chansen för alla badsugna att få i sig lite pepparkakor och glögg här i äventyrsbadet Sydpoolen. Om mamma och pappa vill så finns det kaffe att dricka, fast det tycker jag smakar blä :).

Snart är det JULAFTON!
Vi tar bort en dag ytterligare i vår nedräkning och nu är det bara en, två, tre, fyra, fem, sex dagar kvar till Julafton! Åh så spännande. Om du inte vet vad du skall köpa för julklappar så finns det massor av bra klappar här i Sydpoolen och de är inte så dyra. Mina poolare här har precis fått in nya fina vattenflaskor och de kostar bara 25:- och det är ju en jättebra present. Alla behöver vi vatten - båda att dricka och att bada i.
Lilla nyckelringen kostar också 25:-
- den är min favorit för den är så gullig och mjuk.

Pigges nya snygga coola vattenflaska - för både stora och små


Julafton och Juldagen är äventyrsbadet Sydpoolen stängt men jag kommer ha lite pingvinkompisar här och min pingvinsläkt så om det lyser i äventyrsbadet är det "bara" lilla jag Pigge Pingvin som härjar runt.

Pigg pigg!!

Nedräkningen börjar!

Nu är det jul igen och nu är det jul igen!!

Det är nästan bara en vecka kvar till Julafton. Tänk vad tiden går snabbt och jag längtar jättemycket!
Hoppas att Tomten hittar hit till mig på Sydpoolen. Jag kanske skulle ha skickat med en karta med min önskelista. Förståss har han ju magiska renar och om någon hittar så är det ju en magisk ren. Det vet jag! Jag har aldrig träffat en magisk ren som flygit vilse.

Jag håller på och julpysslar och pyntar för fullt. Men det är lite svårt för mig att pillra och klippa med mina vingar så jag har fått mycket hjälp. Och det är ju mycket roligare att pyssla tillsammans! Vi har gjort jättefina pappersstjärnor som man kan hänga i julgranen eller fönstret.Vi tänkte att det vore ju en kul grej att leka med när man är här på barnpassningen. Annars om du vill testa göra egna finns det en bra beskrivning här.


Visst blev de fina?
 

Jag hittade också en annan bra sida med pyssel och pynt som du kan göra alldeles själv. Man kan göra jätteskojsiga struttomtar bland annat. Det måste jag testa! Kolla in Unga Fakta.

Julpyntat och mysigt i badet!


Nu ska jag ut i snön och leka. Denna gång ska jag komma ihåg mössan.

Pigg Pigg!!


Pigge i snön

Nu har äntligen min favorittid kommit hit och den är här för att stanna!

För visst är det kul med SNÖ!
Det finns så mycket skoj man kan göra - bygga snögubbe, göra snöbollar, bygga kojjor i snötunga buskar, åka skidor, åka kälke, åka snowracer och snowboard, bygga snölyktor och sätta ljus i och massor mer. Har ni några fler idéer så maila dem till mig på [email protected].

Känner ni igen denna dikt - det är egentligen en liten gubbe som heter Viktor Rydberg som skrev den och den heter i orginal "Tomten" men mina busa kompisar här i äventyrsbadet Sydpoolen har gjort om den lite. Vad tycker ni? Jag skrattade högt när jag fick höra den första gången.

Pigges juldikt
Sydpoolens vatten är mjukt och varmt,
Pigge badar och busar.
När alla sover i hemmets säng,
är Pigge vaken och äter godispeng.

Sydpoolen ligger tyst och lugnt,
Pigge ut i snön går,
snön lyser vit på taken.
Endast Pigge är kall om baken.


Livet leker för Pigge Pingvin



Synd att jag glömde min jultomtemössa men här är jag med mössan på fast inomhus. Det blev lite tvärtom om hur man ska ha det men det struntar jag i :).

Pingvinjultomten Pigge


Pigg pigg!!

Pigges luciatåg

Lusselelle, lusselelle....

Imorse så hade jag, Pigge Pingvin, ett luciatåg runt Sydpoolens motionsbassäng och gissa hur gulligt det var. Tyvärr fick inte jag vara med (de tittade konstigt på mig när jag började sjunga) men det gick så bra att stå på kanten och bara titta. De var jätteduktiga och nog lite nervösa. Tänk er själva att stå och sjunga för en massa motionssimmare och gymmare i Sydpoolens tropiska luft. Det var säkert jättevarmt för dem. När de var klara så gav publiken dem en stor rungande applåd, och det var de verkligen värda.

Pigges luciatåg - världens gulligaste luciatåg?!


Det som jag dock är lite missnöjd med är kvalitén på bilderna. De känns som att de gett mig, Pigge Pingvin, någon liten kamera som legat och skräpat i något hörn rätt länge. Så det som står högst upp på min julklappsönskelista är en ny kamera. Den kommer jag använda jättemycket.

Förresten så är det nog det enda som står på min lista. Jag tycker inte att vi behöver så mycket grejjer runt omkring oss, för om vi tänker efter så finns det alldeles för mycket av allt just nu. Ni har väl inte missat att det är ett jättestort klimatmöte i Köpenhamn i Danmark just nu. Där pratar de om hur vi alla skall rädda miljön - och självklart vill jag göra rätt för mig och bidra med så mycket som möjligt. Mina kompisar Pingvinerna längst ner på jordgloben behöver sin is för att överleva. Om ni missade mitt blogginlägg om klimatet kan ni läsa det igen här

I helgen blir det full action här i Sydpoolen. NI HAR VÄL INTE MISSAT VAD SOM HÄNDER? Om ni känner att ni inte har helt stenkoll på vad som händer så dyk in på www.sydpoolen.se... där står ALLT!

Fira lite lucia nu ni med och ät en massa hembakade lussekatter och pepparkakor, så hörs vi igen på måndag.

Pigg pigg!!

Pigges Piratteater presenterar:

Kapten Hajmat & Matros Magplask i
"DEN ITUSÅGADE SKATTKARTAN".

Nu har de kört genrep!
Vilka då undrar ni kanske.

Mina, Pigge Pingvin, bästa kompisar Piraterna är igång med en ny teater. De hade precis genrep för ett par dagisgrupper och åh vilken supersuccé det blev. Det var kapten Hajmat och matros Magplask som var här och underhöll och busade. Alla barnen som var här fick titta på teatern och sedan vara med och leta efter den ITUSÅGADE SKATTKARTAN som ju hela pjäsen heter. Efter det blev det lite fika med saft och pepparkakor för barnen som var här. Jag själv stod i kulissen och kikade ut. Denna gång var det piraternas tur att skina, så jag fick order om att hålla mig lite i skymundan.

Den riktiga föreställningen har premiär på lördag 12 december och sedan kommer piraterna vara här nästan varenda helg! Kl. 11 samt kl. 14 spelas pjäsen på äventyrsbadet Sydpoolen strandkant och däremellan är det bad, bus och skattletning. Visst låter det spännande!
Ni glömmer väl inte bort att det är en massa andra saker som händer nu på lördag...
1. Vattendisco kl. 15 - 21 i äventyrsbadet! Mycket coolt.
2. Piraternas Skämthoppshow kl. 13.00 i motionsbassängen. Mycket coolt också.
2. Piraternas teater kl. 11 + kl. 14. Mycket mycket coolt.
Jag finns också här och busar så det är jättemycket att se på lördag.

Piratteatern spelas:
v. 50
lör 12 dec
sön 13 dec
v. 51

lör 19 dec
sön 20 dec
v. 53
mån 28 dec
tis 29 dec
ons 30 dec
lör 2 jan
sön 3 jan
v. 1
lör 9 jan
sön 10 jan
v. 2
lör 16 jan
sön 17 jan

Pigges pirater är här i Sydpoolen och väntar på just dig!


Pigg pigg!!

Pigges Julklappstips nr 6

Hej svejs i tomteskogen

Vad snabbt tiden går. Den bara flyger fram i blixtens hastighet - och snart innan vi vet ordet av så är det dagen före dopparedagen. Det är så man brukar kalla dagen före julafton den 23 december. Fråga mig inte varför .... det låter rätt kul. Vad ska man egentligen doppa? Sig själv i plurret kanske? Det skulle jag, Pigge Pingvin, tycka om.

Varför inte ta hela familjen och doppa er i äventyrsbadets Sydpoolens härligt tropiska vatten som alltid håller 28 grader. Om du blundar kan du låtsas att du är utomlands någonstans och ligger i vågorna och guppar med en cocacola i handen. Onsdagen den 23 december stänger Sydpoolen först kl. 18.00 så ni hinner busa och bada ett bra tag.

Jag är värsta linslusen


PIGGES JULKLAPPSTIPS NR 6
Jag glömde ju bort att skriva sist att vi här på Sydpoolen har barnpassning och självklart skall du passa på att göra din alldeles egna julklapp till mamma och pappa då. Det kommer ju att finnas massor av pyssel och knåp här att göra något riktigt fint med, så säg till att du vill komma hit...den 17:e december öppnar vi upp första gången.

PIGGES JULKLAPPSTIPS HITTILLS:
- nr 5
- nr 4
- nr 3
- nr 2
- nr 1

Pigg pigg!!

Pigges Barnpysselhörna

Hej alla Piggelovers

Nu har andra advent passerat och vi närmar oss den stora dagen med J med stormsteg.
Jag, Pigge Pingvin, hade jättemysigt igår. Även fast det var så grått och tråkigt väder så var det en hel del som var här i äventyrsbadet Sydpoolen och badade och busade. Jag och mina badpoolare bjöd på pepparkakor med glögg och kaffe. Alla som ville fick också en gratis reflex av mig.

Förresten...tycker du om att tävla?
barnsemester.se kan du tävla om presentkort till mitt häftiga hem äventyrsbadet Sydpoolen. De har en så rolig grej på deras hemsida...de har en julkalender med en öppning varje dag och Sydpoolen är med där på ett hörn. Sydpoolens lucka har inte öppnats än så håll ögonen öppna - vilken dag som helst öppnas den för alla tävlingssugna.

Torsdagen den 17 december blir det även pussel och knåp på hög nivå här i Sydpoolen.

Alla mammor och pappor som är julstressade......läs detta noga!

Fr.o.m. 17 december kan ni lämna in era busbarn här till Sydpoolen och i lugn och ro julhandla i Södertälje.
Det kostar inget extra att lämna in barnen förrutom badbiljett (85:- för 1.5 timme + 60:- för extra timme) och om ni ställer bilen på Sydpoolens parkering tar det bara 5 minuter att gå in till Södertälje stad och börja julshoppa.
Så lägg dessa tider på minnet:
Torsdag 17 december kl. 16.30 - 19.30
Fredag 18 december kl. 16.30 - 19.30
Lördag 19 december kl. 11.00 - 16.00
Söndag 20 december kl. 11.00 - 16.00
Måndag 21 december kl. 16.30 - 19.30
Tisdag 22 december kl. 16.30 - 19.30
Onsdag 23 december kl. 11.00 - 16.00

Pigges alldeles egna pussel


Pigg pigg!!

Pigges Julklappstips nr 5

Hej tomtepiggar slå i vattnet

Nu är det dags för andra advent snart. Pepparkakor och glögg finns på plats redan och mina, Pigge Pingvins, tomtepiggar här i äventyrsbadet Sydpoolen håller på och fejjar och donar för fullt med att få alla Sydpoolens gäster att trivas. Julmusiken och lite annan blandad musik strömmar ur högtalarna och barnen busar i vågorna. Precis, precis som det skall vara. Det jag skriver om är ju såklart Sydpoolen adventsspecial BADA HELA DAGEN för samma pris. Så om du och din familj kommer hit med 2 vuxna och max 3 barn så kostar det 280:- och då får ni bada hur mycket ni vill, äta pepparkakor och dricka glögg så det forsar ur öronen.....kan det bli bättre?!

Alla älskar Pigge Pingvin


PIGGES JULKLAPPSTIPS HITTILLS:
- nr 4
- nr 3
- nr 2
- nr 1

PIGGES JULKLAPPSTIPS nr 5:
- Ge bort god hälsa i julklapp!

Detta kanske mest är för mamma och pappa att ge varandra men då kan du ju tipsa dem om att detta finns. Om t.ex. mamma tecknar ett årskort till sig själv så får hon ett presentkort på köpet värde 449 kronor...det är ju hur mycket pengar som helst.
Presentkortet kan mamsen ge till papsen i julklapp och då gäller det för träning fram till 31 januari 2010. Det betyder att de kan träna tillsammans och bli friska och hurtiga...och vet ni vad det betyder. De får mer energi att leka mer er, så allt är bara en bonus.
Det kanske låter lite invecklat men om de kommer till Sydpoolens kundtjänst så kommer mina trevliga tomtevärdinnor berätta allt och lite till om hur det funkar.

Vara bara beredd .... det kan sluta med att papsen är med på ett magdanspass.
http://ettdussinpannor.blogspot.com/2009/12/kom-och-dansa.html

Trevlig andra adventshelg!...glöm inte Sydpoolens adventsspecial nu...bada hela dagen för samma pris!

Pigg pigg!

Pigge dyker i Maren

Tuff tuff på er!

Jag, Pigge Pingvin, är så glad så glad för att det fortfarande är lite vitt ute. Då börjar jag tänka på mitt ursprungshem iskalla Sydpolen. Fast jag måste erkänna att jag börjar bli ganska bekväm med det varma klimatet som äventyrsbadet Sydpoolen erbjuder året om. om ni huttrar och känner er frusna så pusha på mamma och pappa eller mormor och morfar eller farmor och farfar att ni vill komma o bada. Om de tvekar kan ni säga att det alltid finns något skoj att göra här i Sydpoolen för alla åldrar. Om ni kommer på en söndag nu i december så kan ni också passa på att krama mig för då är jag i badet och busar. Tjoho!

Idag 3 december (oj så snabbt tiden går) så kommer ett antal tuffa dykare att hoppa ner i Södertäljes vatten i Maren. Det kallas för DIVERS NIGHT För min del låter det väldans kallt (har börjat bli en bekväm pingvin). Jag skrev i rubriken att jag ska dyka men det är inte riktigt sant....jag överlämnar dykandet till de stencoola dykarna istället och dyker i vattnet här i Sydpoolen istället.
Om ni vill följa med och kolla så hoppar de i vattnet allihop kl. 20.09!.....sharp! Precis vid McDonalds restaurangen håller de till. Om vi har tur så hamnar de tuffa dykarna i tidningarna - jag själv börjar bli en riktigt linslus.


Jag som jultomte (har frågat riktiga tomten om lov att låna hans mössa)


Pigg pigg!!

Pigges Julklappstips nr 4

Hej TomtePiggar!

Nu känner jag att det börjar nalkas jul.
Idag är det ju en riktig superdag...tänk bara om julafton skulle kunna vara såhär.
Gnistrande vitt på marken och skinande solljus. Kan det bli bättre?!.....Japp, det kan det!

Snart kommer jag, Pigge Pingvin, ha premiär på en häftig PIRATTEATER äventyrsbadet strand här i Sydpoolen i Södertälje..."Den itusågade skattkartan" ... åh så spännande det skall bli.
Lördag 12 december är den stoooora premiären så missa inte det.

Mina små tomtepiggar här i Sydpoolen håller på för fullt och julpysslar och grejjar och donar för att det ska bli julfint. Tomtepiggarna håller också på och förbereder för BARNPASSNING som drar igång 17 december så det är ytterligare ett datum att hålla i huvet. Säg till mamma och pappa att det finns skojig barnpassning här hos oss i Sydpoolen. Om du vill får du bada annars finns det ett litet pysselrum med en massa knep och knåp lekar.

Pigges eget ihopknåpade dollarsedel


PIGGES JULKLAPPSTIPS HITTILLS:
- nr 3
- nr 2
- nr 1

PIGGES JULKLAPPSTIPS nr 4:
- Presentkort till allt som jag, Pigge Pingvin, erbjuder. Det finns så himla mycket att berätta om och som finns här i Sydpoolen men om man köper ett presentkort så får man använda det till vad som helst! Bra va :).

Här är en som har Sydpoolen som nr 1 på sin önskelista.
http://www.nattstad.se/ullstrumpa?id=885896


Pigg pigg!!

Teater & Matros Magplask

Nu ni alla våghalsar där ute!!

Det händer så himla mycket skoj här i äventyrsbadet Sydpoolen i december, så det är nästan så att alla händelser är roligare än hela äventyrsbadet i sig....fast bara nästan.

Nu är det mer saker på gång, för vet ni vad det mer kommer bli i december här i äventyrsbadet Sydpoolen?!
Det blir PIRATTEATER med Kapten Hajmat och Matros Magplask.

Snart måste jag, Pigge Pingvin, skriva ner en lista på allt häftigt som sker här så ni alla mina kompisar inte missar något skoj. Gratis pepparkakor under adventssöndagarna t.ex. kan man ju aldrig få för mycket av.

De kommer ha premiär i mitten av december, så håll ögonen öppna..och öronen också förstås.

Har ni kommit på något som ni önskar er i julklapp än. Jag tycker nästan att det är roligare att ge än att få och det är därför alla som kommer hit till Sydpoolen under advent får en liten gratis present av mig. Som en tidig julklapp :).

Om jag skulle önska mig något skulle det vara en egen bil...tänk vad häftigt...en pingvin som är ute och kör på gatorna. Alla skulle tappa hakan.

Pigges egna lilla bil


Pigg pigg!!

Pigges Julklappstips nr 3

Tjolahoppsanhejsan

Här kommer ett till av mina, Pigge Pingvins, värdefulla julklappstips!
Just nu och under hela december har jag ett superpaket att tipsa om till alla barn.
För bara 69:- får du en Pigge Nyckelring (mycket snygg), en Pigge T-shirt (också mycket snygg) och ett par simglasögon.

Simglasögon är jättekul och jättebra för då kan du kika under vattnet här i äventyrsbadet Sydpoolen utan att bli röd i ögonen. Vet du förresten varför man blir röd i ögonen när man tittar under vattnet? Det är kloret i vattnet (kloret dödar bacilluskerna i vattnet) som irriterar ögat. Inte farligt men inte så skönt, så tipsa mamma och pappa om att du vill ha Pigges Julpaket! .... 69:- är ju en lagom present.

Vad kul det skall bli med julen iaf. Då får man äta pepparkakor och lussekatter och dricka en massa julmust. Jag har hört att det blir en massa skoj här i äventyrsbadet Sydpoolen i december så håll utkik på hemsidan www.sydpoolen.se vettja!

Snygga Piggejulkulor...tänk om man kunde köpa dem på riktigt


Pigg pigg!!

RSS 2.0