Sydpoolens adventsfirande

Tut i luren!

Vad klantig jag är!

Jag, Pigge Pingvin, brukar ju inte hinna med att blogga på lördagar och söndagar - för mycket bus med alla busiga barn här i äventyrsbadet Sydpoolen.
Så egentligen ska jag passa på att berätta allt om vad som händer här under måndagen till fredagen...men....

...jag var helt "insnöad" och jätteglad att det skulle bli Luciadisco den 12 december, så jag glömde helt bort att vi här i Sydpoolen har trevligt adventsfika varje advent nu i december. Inte nog med att det BJUDSkaffe och glögg och pepparkaka....du får BADA HELA DAGEN utan extra kostnad också!

Den här häftiga killen kommer ni träffa när ni kommer till äventyrsbadet SydpoolenSå istället för att du och mamma och pappa får vara här och busa i vågorna i 4 timmar får ni vara i hur länge ni bara orkar.....så passa på redan nu på söndag 6 december. Om inte mamma eller pappa är sugna så kanske mormor eller farfar eller någon annan cool släkting vill komma hit och busa med dig. Jag, Pigge Pingvin, har varsin PRESENT att ge till alla barn som kommer hit. Det är bara bonusar med att komma hit på adventssöndagarna!

Hoppas ändå att ni klarade er i helgen utan mitt suveräna helgtips...men då vet ni vad ni kan göra nästa helg i alla fall.

Pigg pigg!!

Julfint i Sydpoolen

Hejsvejs Piggare

Nu lyser det verkligen fint här i mitt, Pigge Pingvins, hem äventyrsbadet Sydpoolen. Juleljus och julgranar är uppsatta och lyser stämningsfullt runt omkring i hela badet. Stjärnor sitter uppe och dinglar runt den fina motionsbassängen och det bara osar harmoni i hela badet.
Det minsta jag tänker på nu är äventyrsbus och lek i vågorna men vänta ni bara....det kommer att komma och det snart för....

... det blir Luciadisco!!

Jag skrev ju några rader om det för några dagar sedan men det var bara just då ett litet rykte, men nu är det alltså sant.
Boka upp lördag 12 december i kalender.
Kl. 15 - 18 är det för lite mindre barn och mellan kl. 18 - 21 för yngre ungdomar. Så det betyder att Sydpoolen är öppet lite extra denna lördag. Mycket skoj!
Kolla in hemsidan så hittar du mycket mer info där www.sydpoolen.se.

Den 11 december kl. 08.00 - fredagen innan lucia kommer ett gulligt luciatåg till Sydpoolen och lussar fint. Det är åk 3 från Brunnsängsskolan som kommer och sprider värme och glädje. Det brukar varma hjärtat extra mycket när de kommer och sjunger. Om jag, Pigge Pingvin, skulle vara en hejare på att sjunga så skulle jag absolut hoppa med i tåget.

Jag, Pigge Pingvin, som en "liten" tärna


Om ni har jätteintresserade mammor och pappor så finns det en mängd både tråkigt och rolig info om Sydpoolen på den här sidan http://www.mynewsdesk.com/se/pressroom/sydpoolen.

Trevlig helg alla busungar.

Pigg pigg!!


Klimatsmart med Pigge

Haj haj på er alla Piggefans

Jag, Pigge Pingvin, fick en riktig tankeställare igår när jag var ute och läste på stora vida webben och hittade den här fina artikel på Dagens Nyheter http://www.dn.se/resor/fa-en-gron-vinter-sa-reser-du-klimatsmart-1.998648.
Den handlar om att vara klimatsmart....

Klimatsmart....vet du vad det är?

Eftersom vi bara har en värld och behöver ta hand om den på bästa sätt så är klimatsmart ett bra sätt att börja som liten privatperson. Det finns massor av tips därute i stora vida världen hur man bäst blir klimatsmart.
Titta här...
http://www.klimatsmart.se/
http://www.minplanet.se/
http://www.aftonbladet.se/klimathotet/article418109.ab
http://www.klimatkontot.se/

Sydpoolen, där jag Pigge Pingvin bor, finns på ett ställe till....
...eller det är ju inte ett likadant äventyrshus som äventyrsbadet Sydpoolen utan en stor pol som ligger allra längst söderut och som kallas Sydpolen. Sydpolen ligger på kontinenten Antarkis. Det är typ där jorden slutar kan vi säga. Om vi inte gör vårt bästa nu så kanske all is som finns där försvinner och det kan sluta i katastrof. Så rädda mina vänner Pingvinerna och börja klimatsmarta redan idag. För visste du att Pingviner inte kan flyga....då kanske de skulle ha flygit därifrån för längesen.


Här längst ner hittar du Sydpoolen

Pigg pigg!!

Pigges Julklappstips nr 2

Gooooomåndag på er allihop

Vilken härlig lördag vi hade nu i helgen. Solen sken och fåglarna kvittrade (tja...det kanske var jag som inbillade mig det). Så här såg det ut i stan Södertälje när solen dök upp.
http://lt.se/nyheter/1.649379-solen-visade-sig-over-stan

Det var lite busiga barn här som busade ikapp med mig, Pigge Pingvin, i äventyrsbadet Sydpoolen. Det är ganska många som aldrig har varit här tidigare som kommer på besök och det tycker jag är jättekul. Om du har någon kompis som vill bada och plaska någonstans så ta med honom hit till Sydpoolen vettja. Då kan ni busa en massa i äventyrsbadets vågor och åka rutschbana. Man får inte åka i "tåg" i de stora rutschbanorna men i lilla Pigges Lagun går det bra...titta här ska ni få se.

Jag tillsammans med busig kompis


Pigges Lagun börjar bli lite till åren...det är från min gamla pappas tid. Men vad jag har hört så kommer det kanske, kanske (om jag håller labbarna riktigt hårt) komma en ny Pigges Lagun. Då får jag nog ta och döpa om den till ett häftigare namn. Jag kanske efterlyser en tävling om bästa namnet. Återkommer om det om min dröm blir sanning.

Det är världens bästa julklapp att ge någon man tycker om ett äventyrsbad, så detta är mitt julklappstips nr 2 till alla blötdjur. På www.greatdays.se kan ni också hitta en massa skojsiga julklappstips för även om spikmattan är årets julklapp så tycker jag att förra årets julklapp (en upplevelse!) är den bästa julklappen ever.

Pigg pigg!!

Ett ljus i mörkret

Tingeling på er alla!

Sydpoolen är verkligen ett ställe för alla värmediggare nu när det är kallt och väldigt grått ute.
Hur ska vi klara oss på så lite sol!?...T.o.m. jag, Pigge Pingvin som är ganska van vid mörker börjar tycka att det räcker nu. Jag har jättetur som bor i äventyrsbadet Sydpoolen för då kan jag använda allt som finns här för att pigga upp mig. Det finns vattenäventyr i äventyrsbadet, träning i både gymmet och för alla gruppträningfans (bodypump, spinning, vattengympa, pilates, yoga.....och hur mycket mer pass som helst). Gruppträningen är jättekul för då peppar alla deltagare varandra. Jag brukar ju köra barngympa med alla barn som vill vara med på äventyrsbadets strandkant. Det är min favorit!

Sedan finns det ju också en massa andra bassänger som motionsbassängen - där kan alla barn (o vuxna) hoppa från hopptornen om de vill. Varje vardag kl. 11-12 och 14-16 är det garanterat att få hoppa.
Även fast solarier inte är så nyttiga (det var med i tidningarna idag...titta här) så har Sydpoolen 3 st solarier för de som vill sola och bli bruna. Det är bara viktigt att alla vuxna (för du måste vara över 18 år för att sola) solar med måtta. Det kan vi hjälpas åt att påminna alla vuxna om. För om man solar för mycket kan det bli så att man blir jätte, jättesjuk och det vill vi ju inte.

Sedan har vi en underbar SPA salong en trappa ner. Det drivs av en tjej som heter Pia och där hittar man en massa sköna behandlingar (massage...mmmmm) och en jätteskön avdelning med jacuzzi och varmrum och bastu. Titta in på Sydpoolen SPA´s hemsida och läs om alla sköna kurer vettja.

Såhär skönt är det i verkligenheten!


TV4´s nyhetsmorgon börjar nog också tycka det för de tog upp solbristen som ett helt eget klipp. Kika på TV4´s klipp här

Så goooooo, solen. Jag hejjar på att du vinner över molnen på himlen och visar dig redan idag!

Pigg pigg!!

Pigges Julklappstips nr 1

Gomorron alla piggediggare

Såhär flera veckor före julen kommer jag, Pigge Pingvin, med ett första (och bästa) julklappstipset!
PRESENTKORT till häftiga bad med vågor, strömkanal, rutschbanor och mycket mycket mer till äventyrsbadet Sydpoolen. Sydpoolen är min favorit över allt annat....det är ju mitt hem som jag älskar från botten av mitt hjärta. Just nu så håller mina kompisar på att göra om presentkortet så att de ska bli snygga och läckra. Jag brukar alltid få vara med på ett hörn på alla våra trycksaker för mina kompisar tycker att jag syns så bra, men denna gång fick jag nobben. Lite ledsen men jag har ändå lyckats klämma in mig i Sydpoolens logga och där kan de aldrig ta bort mig...ha!
Jag har kommit på att jag är en väldigt intelligent pingvin. Min avlägsna kusin Pingu (som ni säkert känner igen från teve...jag vill också synas i teve!) han kan inte prata ordentligt....jag kan ju skriva och fixa med bilder här på bloggen och ge massa tips till mina kompisar här i Sydpoolen. Men en liten svaghet har jag förstås....när alla busiga barn kommer och ska krama och skoja med mig blir jag jätteblyg. Kramas och busas kan jag men just när jag ska prata så blir det lixsom inget som kommer. Hela strupen bara knyter sig och jag får inte ut ett ljud. Det är något att träna på...för kommer ni ihåg vad jag skrev för några dagar sen....Träning ger ju färdighet. http://piggepirat.blogg.se/2009/november/idag-ar-en-turdag.html

Pigg pigg!!

Rädda livet på Pigge

Pigge Pingvin här!

Jag kom precis på en sak. Vad bra det är att kunna livräddning!. Har ni testat något i skolan än?
Sydpoolens simlärare har undervisning för hela Södertälje och Nykvarns kommun i simning och då brukar alla elever få testa livräddning i vattnet.
Tänk bara om jag, Pigge Pingvin, skulle simma här i äventyrsbadet Sydpoolen och få kramp....då skulle jag nog inte orka simma in till kanten och då skulle du behöva rädda mig. Då är det verkligen bra att kunna sin livräddning och HLR....för det kan ju bli så att du måste göra HLR på mig. Vet ni vad det är?!


Det står för Hjärt- och Lungräddning och det är då du använder mun-mot-mun metoden och gör inblåsningar (hihi, nästan som en puss). Sedan gör man också kompressioner....det är när du trycker på bröstkorgen för att hålla igång hjärtat. Hoppas, hoppas att man aldrig behöver använda HLR men det är mycket, mycket bra att kunna. Sydpoolen har kursen i HLR för alla som är intresserade och vill lära sig. Kursen kostar 450:-/person. Tipsa mamma och pappa om att Sydpoolen har det, så är det bara att ringa och boka. Personalen här är väldigt duktiga. Just nu denna vecka så är det gymnasieskolor som är här och övar.

Sydpoolens personal har livräddningsövning:
http://www.youtube.com/sydpoolen#p/a/u/1/OQ-B3CtjoVw

Här är lite länkar till bra sidor:
http://www.sls.a.se/templates/Page.aspx?id=386
http://sv.wikipedia.org/wiki/Livr%C3%A4ddning
http://www.growingpeople.se/templates/Page.aspx?id=5900 (extra bra speciellt för barn)
http://tv4play.se/aktualitet/nyhetsmorgon?videoId=1.1338511

Duktig Sydpoolenpersonal gör kompressioner på övningsdocka


Livräddningsbojar - håll utkik efter dem när du är ute och simmar på sommaren


Pigg pigg!!

Eftermiddagste

Hej där alla Piggefans

Har ni haft en lika härlig helg som jag, Pigge Pingvin i äventyrsbadet Sydpoolen i Södertälje?
Trots det väldigt gråa vädret har jag haft det jätteroligt här inne och har busat med en massa barn.

Snart börjar det ju närma sig december och vad tror ni händer då?
Då kan man ha stenkoll med adventskalender om hur många dagar det är kvar till julafton! Sydpoolen och jag kommer finnas med i en av barnsemester.se tävlingar under december. De har en alldeles egen adventskalender, där du kan vinna jättefina priser varje dag.
Julen är en av mina favorithögtider och jag har t.o.m. en helt egen tomteluva som jag har fått låna av tomten himself! Den är jättefin.
Jag lovar att jag skall lägga in någon fin bild på mig när jag får lov att ha på mig den....det är ju lite för tidigt för tomteluvan. Ni får kolla in min pirathatt istället.Jag har hört lite rykten här i Sydpoolen om att det kommer bli ett vattendisco snart igen. Det blir Luciadisco med samma häftiga tema vi har haft förrut...och så lite tomtestyle på det förstås. Jag ser redan fram emot det.
Det kommer bli ett litet gulligt luciatåg också (hoppas jag) med lite busiga barn, men mer om det kommer senare.
Busiga kramisar på er alla

Pigg pigg!!

Idag är en turdag

Tjolahopp i lingonskogen

Idag är det äntligen fredag och en dag kvar till lördagsgodiset.
Tänk om mamma eller pappa skulle komma med frukt och bär istället för godis. Det skulle ju inte alls vara samma sak. Frukt och bär får gälla alla andra dagar utom lördagar, håller ni inte med.
facebook så vet jag att Gott och blandat har lite tävlingar om du är sugen på att vinna lite godis. Jag är ett stort fan. Bli det ni med (om ni får för föräldrarna förstås). Du glömmer väl inte att spana in mig på Sydpoolens facebooksida också. Jag vill ha mycket kompisar att busa med.

Idag är det inte vilket fredag som helst. Det är fredag den 13:e. Fast jag, Pigge Pingvin, kan inte riktigt hålla med om att det skall vara en otursdag. En av mina kompisar här fyller år den 13:e och för henne måste ju denna dag vara en superkul dag! Jag tycker att vi allihop skall gå lite mot strömmen och tycka tvärtom och låta denna dagen bli en LYCKODAG!

Lycka är att få dans och le


Kolla här - Det är som jag alltid har sagt. Träning ger färdighet!
http://lt.se/kulturnoje/ung/1.635415-med-traning-kommer-tricken


Pigg pigg!!

Gympa under vattnet!

Morsning korsning alla vänner!

Här i mitt underbara hem, Sydpoolen , har det varit en härlig dag. Vi har haft besök av några skolklasser som stojat och lekt i äventyrsbadet tillsammans med mig. De verkade ha haft jättekul och det hade jag också.
När jag skulle gå och vila mig en stund efter allt busande gick jag förbi Sydpoolens terapibassäng. Där såg jag något jätteskojsigt. Det var en massa vuxna som hoppade, skuttade och sparkade i vattnet till glad musik. Det var gympa, fast i vatten! Oj, så roligt det såg ut att vara.

Glada gympatjejer i vattnet.


Så tipsa mamma och pappa om vattengympa för det är inte bara kul utan även jättebra för kroppen. Det är snart dags att boka sig för våra kurser som startar i vår. Om du vill veta mer om gympa och annan rolig träning i vatten kan du gå in här och kika.

Pigg Pigg!!


Simma för livet

Hej hopp alla simgrodor

Ni vet väl att det är jätteviktigt att lära sig simma.
Jag  som mjuk och bullig pingvin, lärde mig simma redan när jag var jätteliten. Men de som inte haft chansen att simma som små har alltid chansen att lära sig. Sydpoolen erbjuder faktiskt kurser för vuxna i både nybörjarbröstsim och crawlkurser. En av mina bästa kompisar kör stenhårt med några i crawlkurs fortsättning och hon säger att de är jätteduktiga. Men de har ju börjat från början de med och tränat sig i form.
Om du känner någon som känner sig lite osäker så tipsa om Sydpoolens vuxensim - lärarna är jättebra och jättesnälla jag lovar.

Simskola finns det också för ALLA barn. Sydpoolen har allt att erbjuda både små småttingar från 3 månader till större barn. Babysim, minisim, simskola, syskonsim är lite av det som finns. Om du sen märker att det är ju faktiskt jättekul med vatten och du vill lära dig simma fler simsätt så finns alltid SSS - Södertälje SimSällskap.

Såhär glad blir man av vatten :)


Såklar är det även viktigt att lära sig simma pågrund av att livräddning är viktigt att kunna. Tänk om ni har en kompis som landar i vattnet och gör illa sig eller får kramp (= muskler som drar ihop sig och gör ont) som ni måste rädda. Kolla in mer på den här sidan http://www.sls.a.se/.
När Sydpoolen fyllde 20 år hade vi en livräddningsuppvisning. Kolla in den här vettja.

Allt om simning i Sydpoolen och lite till kan du läsa om på Sydpoolens hemsida.
Här kan ni se vad alla de medlemmar på Allt för föräldrar undrar om Sydpoolen (det står lite kul om barnsim där).

PS. Glöm inte bort den häftiga pirathoppshowen på lördag kl. 14.00. För att kunna hoppa simhopp måste man lära sig simma innan, glöm inte det!

Pigg pigg!!

Äventyrsbad för alla

Hej och hå....

....och garrrhhhhhhhhhh!

Det är pirater i farten igen här på äventyrsbadet Sydpoolen. Kommer ni ihåg från i somras då vi hade en massa pirater springandes ute på Sydpoolens gräsmatta i Pigges Piratland. Vad roligt vi hade.
Nu är det så att piraterna har flyttat in och nu i helgen - närmare skrivet på lördag 14 nov kl. 14.00 sharp så kommer jag, Pigge Pingvin, och mina kompisar bjuda på en jättehäftig SIMHOPPSSHOW där det kommer att drulla av fumliga pirater.

De - piraterna - showar och spexar i motionsbassängen och hoppar en massa hopp från hopptornen. Tur att det inte är jag som var tvungen att hoppa från femman. Skall erkänna att jag tycker att det är lite läskigt.

Kolla in förra gången de var här och hoppade. Riktigt riktigt kul är det så försök att få hit hela familjen och titta.
Piraternas Skämthoppsshow på Sydpoolen

Jag tillsammans med snäll pirat och snäll badvaktPigg pigg!!

Assyriska och solhälsning

Mors galosch

Jag, Pigge Pingvin, i äventyrsbadet Sydpoolen, glömde ju säga en sak i fredags....
Fotbollslaget Assyriska (ni vet) var här i Sydpoolen förra veckan för att koppla av efter deras häftiga vinst mot storlaget Djurgården.

http://fotballfruen.blogspot.com/2009/11/stela-spelare-solhalsade.html


Tyvärr så blev det ju förlust i helgen men de kommer igen, var så säkra. Jag och hela Sydpoolen tror på vårt Södertäljelag.

Helgen har annars varit jätterolig. Jag har gjort det jag brukar göra - busat i äventyrsbadets skvalpande vågor och svischat ner för Sydpoolens roliga rutschbanor.
Det börjar ju lacka för jul snart också och då kommer jag tipsa om lite roliga julklappstips och julaktiviteter. Som pingvin är julen och vintern den bästa tiden på året. För det första så kommer det extra mycket barn hit som jag kan busa med och så finns det extra mycket sill i affärerna (jag älskar sill).
Sedan får jag använda min egna snygga jultomeluva som jag har, så jag kommer bli Sydpoolens alldeles egna tomte (jag har frågat den riktiga tomten och det var ok för honom :) ).
Så detta lilla märke kommer ni se mycket av här i Sydpoolen.
 
Sydpoolens egna lilla julmärke
Pigg pigg!!

Fars dag i Sydpoolen

Goomorron

På söndag får ni inte glömma bort pappa. För ni kommer väl ihåg att det är fars dag då. Jag, Pigge Pingvin, tror att han (pappa) skulle vilja komma hit till Sydpoolen och bada i äventyrsbadet. För vet ni vad jag tror....alla pappor har det minst lika roligt som ni i vågorna och i rutschbanorna.

Ni kan också tävla om vem som vågar hoppa från högsta hopptornet eller vem som kan simma längst under vattnet utan att gå upp och andas. Det finns massor av skoj att hitta på.
När ni blir hungriga kan ni gå upp till relaxen och äta thaimat (mums!). Sydpoolen har en restaurang en trappa upp från äventyrsbadet, som kanske serverar Södertäljes bästa thaimat. Varför inte prova när ni ändå är här?!

Pappa är ju världens bästa pappa så visst är han värd lite avkoppling också. I Sydpoolen finns relaxavdelningen och så finns också det också en SPA salong. I SPA salongen så kan man boka massa sköna behandlingar, sitta i varmrummet eller värma sig i bastun eller så kan man bubbla och njuta i jacuzzin (en mindre bubbelpool). Det är mycket skönt, vill jag lova. I onsdag så öppnade SPA upp igen med ny ägare och det kommer bli superbra! Kolla mer här.

En gammal bild på min, Pigge Pingvin, gamla pappa


Trevlig helg och glöm inte säga till er pappa att ni älskar honom.

Pigg pigg!!

Det snöar vid Sydpoolen!!

Hej och hallå!

Tänka sig att det har snöat här utanför mitt hem, Sydpoolen, hela dagen. Det märks att det börjar närma sig jul och mys. Det är ju bara några veckor kvar tills första advent. När snön sen ligger kvar ska jag ut och kasta snöbollar och göra snöpingviner. Det är jättekul! Fast sen vill man in och värma sig igen i mitt äventyrsbad. Där är det varmt och mysigt året om.


Nu när det börjar bli ruggigt och kallt ute brukar det vara gosigt att se på en bra film eller serie på tv. Vad brukar du titta på? Jag har hört talas om ett spännande tv-program som går på Nickelodeon på vardagar kl.17.45. Det heter Huset Anubis och handlar om ett gäng kompisar som bor i ett mystiskt hus. Det verkar jättespännande! Och nu kan man faktiskt gå in på Nickelodeons hemsida och tävla om ett buskul besök på Sydpoolen för hela klassen. Wow, det är ett toppenpris!

Tänk om man vore tv-stjärna!


http://08liv24sju.devote.se/blogs/2995614/orutinerad-.htm

http://ohmira.blogg.se/2009/october/gult-ar-inte-fult.html

Här har lite kompisar till mig skrivit om mitt hem, Sydpoolen. Gå gärna in och läs!

Pigg pigg!!


Premiär för nya S P A

Tjohoo på er alla

Idag vill jag, Pigge Pingvin, gärna önska en särskild tjej lycka till.
Hon heter Pia och är ny ägare av den härliga SPA avdelningen som vi har här i Sydpoolen.
Jag vet att den är mest för vuxna...kanske speciellt för alla mammor, även fast det finns väldigt sköna behandlingar speciellt för pappor också.
Alla ni som läste min lilla blogg vet redan nu vad SPA betyder.
Salus per aqua (jättekonstiga ord eller hur....det är något som heter latin) som på svenska betyder hälsa genom vatten. Det är ju exakt vad Sydpoolen och Sydpoolen SPA står för, så det passar perfekt.

Höstlovet är slut nu men vad kul jag och alla barn hade.
Det var ju disco och barngympa och gratis ballonger och reflexer och en massa annat som hände här. Det var mycket folk men det var ändå en härlig atmosfär här. Ett lugn i luften liksom. Härligt tycker jag!
Mer kramar och lagombus och mindre stök och bök tycker jag. Håller ni inte med?

Det finns lite regler att följa för att Sydpoolen skall fortsätta vara fräscht och här är en av dem


Pigg pigg!!

Hälsa genom vatten

Hejsvejs killevipp

Jag, Pigge Pingvin, har hört att det skall bli SNÖ!
Det är ju bara november än så länge. Fast jag måste ju erkänna att jag älskar snö. Pingvin och allt som jag är. Jag vet dock att det kan bli svårt för alla föräldrar som åker mycket bil, så till alla mina fans därute....
Var rädd om era föräldrar och berätta för dem att det skall bli oväder.
Här kan ni kolla in det som skrivs om vädret på Aftonbladets hemsida.

Hälsa genom vatten har jag kommit fram till att Sydpoolen -
äventyrsbadet och mitt hem här - står för. Jag vet inte hur många olika artiklar som det finns i tidningar om att vatten är bra för kroppen. Här hittade jag en av många i tidningen Expressen.
Jag är nog lite skadad eftersom jag är så himla mycket i vatten, men jag älskar ju vatten och jag mår så bra när jag får plaska runt och busa - speciellt i äventyrsbadets vågor.

En av mina bästa kompisar slappar i Sydpoolen SPA


Vet ni förresten vad "Hälsa genom vatten" står för mer?
Ordet SPA (känner ni säkert igen) betyder Salus per Aqua och det i sin tur betyder Hälsa genom vatten.
Sydpoolen har haft ett helt eget SPA som heter Sydpoolen SPA. Det skall drivas i egen regi av en jättebra tjej som heter Pia. Läs mer på www.sydpoolenspa.se så kan ni säkert hitta några på julklappstips till mamma.... och till pappa också såklart.

Sydpoolens coola PR sida (http://www.mynewsdesk.com/se/pressroom/sydpoolen) kommer det också komma upp lite mer info, men det är mest för vuxna d.v.s. inget skoj att läsa :).

Pigg pigg!!

Morgonstund

God morgon, guten morgen (tyska) :)

Vilket kul disco!
Jag, Pigge Pingvin, hade ju superkul disco här i äventyrsbadet Sydpoolen i lördags.
Alla ni som var här - visst hade vi kul. Alla ni som inte var här missade något extra.
Jag tror och hoppas att det kommer bli fler gånger så håll ögonen öppna så får ni passa på att besöka mig och Sydpoolen nästa gång istället.

Discorök och discodans i äventyrsbadet Sydpoolen


Men nu är det dags att prata lite allvar.
Det är ju dags att ta tag i träningen (om du inte redan har gjort det förstås).
Fast jag vet ju att det många som har fastnat i den här baconsjukan som härjar runt i hela världen.
En av mina kompisar här i Sydpoolen var hemma en hel vecka och åh vad vi saknade henne.
Som tur är mår hon bättre nu och är tillbaka.

Sydpoolen är det perfekta stället för träning för här finns ju allt.
Det finns bad och kurser för både stora och små, gym (Nautilus), gruppträning i form av barngympa, vattengympa, bodypump, box, step, aerobics och så himla mycket mer.
Gå in och kika lite på www.sydpoolen.se så kan ni läsa om allt som finns.
Hoppas vi syns här!

Pigg pigg!!

RSS 2.0