Pigge modebloggar.

Hej, mina kära vänner!

Underbara Tisdag! Det är ett mysigt väder här i Södertälje och på Sydpoolen surrar det av rörelse, precis som vanligt! Gick en sväng i badet och hälsade på kamrater och glada barn i morse. Alltid lika härligt med leenden på morgonen.

När man är lite av en lokalkändis, som jag skulle vilja säga att jag är, är det ganska viktigt att tänka på hur man ser ut. Jag ser alltid till att ha välkammade fjädrar och nyborstade tänder. Sedan har jag läst på lite om det där med mode. Det finns massor av tjejer och killar där ute som har stenkoll på vad man ska ha på sig.
Själv har jag fastnat lite på pirattemat. Tycker att det verkligen är min stil. Det är väl ändå viktigast?


Dagens outfit! Enkelt är bäst. Bandana känns så rätt på mig.


Kolla också in piratmodet på catwalken!
http://www.aftonbladet.se/webbtv/noje/sofismode/article6532834.ab

Nu ska jag ut och leka i äventyrsbadet.

Pigg Pigg!!En badweekend i Södertälje.


Tjena!
Morgonen startade bra med en mysig stund i bubbelpoolen. Hela kroppen blir varm och mjuk. Mina vänner - badvakter, receptionspersonal och andra har varit i full gång sedan 06.30 i morse. För då öppnar vi. Själv sover jag gärna lite längre för det är så mysigt att ligga och dra sig en stund. Men nu är det drag i Sydpoolen. Vågorna skvalpar, barnen busar, de vuxna tränar och det städas och fixas.

Badvakterna måste vara morgonpigga.Om du inte bor i närheten av Sydpoolen och Södertälje tycker jag du ska och fundera på att ta dig en badweekend.


I Badweekend ingår:
• Entré till Sydpoolen
• Välkomstfika
• Överraskning till barnen
• Logi 1 natt i ett av Quality Hotel Park´s hotellrum
• KRAV-märkt frukostbuffé
• Fri parkering i mån av plats.

Pris från 1 515:-/2 vuxna och 2 barn
Standard dubbelrum där 1 barn delar föräldrar säng samt 1 extra säng

Information & Bokning
Priset gäller för två vuxna och två barn. Fler paketalternativ finns. Ring Quality Hotel Park för bokning på 08-550 265 00.

Låter kul va? Mysigt att ta med sig familjen och ha en liten minisemester i Södertälje. Det finns även ett paket där inträde till Tom Tits ingår. Läs mer på Sydpoolens hemsida www.sydpoolen.se

Ha det bra!
Pigg Pigg!!

Pingviner fryser nästan aldrig!

Hej hopp!!

Idag snöar det ute. Jag som skrev om det härliga vårvädret igår. Typisk. Fast det är i alla fall varmt och skönt inne hos mig på Sydpoolen. Jag har ju även mina varma gosiga fjädrar som värmer mig.

Visste du att en pingvin håller en kroppstemperatur på ca 38 grader Celsius, ungefär som en människa. Men vi klarar att hålla den temperaturen även om det är jättekallt ute! Vi har så bra fjädrar som håller värmen att vi inte har några problem att vara ute fast det blåser och är -20 grader. Tänk vad coolt! Det är varm luft mellan alla mina stela fjädrar som håller mig varm. Den luften är även kvar när jag dyker i vattnet.

Mina släktingar, som bor på mycket kallare platser än jag gör, brukar också hjälpas åt att hålla värmen. De ställer sig väldigt nära varandra och nästan kramas. Så fryser du hjälper det att kramas, mysigt va?

Kram!Så mig är det inte alls synd om när det är kallt. Men för säkerhets skull brukar jag dra på mig en mössa ibland. Jag hoppas att du klär dig ordentligt när det är kallt.

Nu har ni lärt er lite om hur vi pingviner fungerar.


Idag händer det som vanligt mycket hos oss på Sydpoolen. Äventyrsbadet kommer att få besök av en massa skolbarn på eftermiddagen. Vi kommer att ha spinning, simskolor, bodypump, vattengympa och massor av annat! Så nu måste jag kila iväg så jag hinner med allt jag ska ha för mig idag.

Pigg Pigg!!

 

 

 


Måndagskvällar på Sydpoolen.

Hej kära vänner!

Nu är det vår i luften! Det är så härligt när solen kommer fram igen och snön smälter bort. Trots det underbara vädret har vi haft gott om badare och tränare här på Sydpoolen.

Igår var det måndag. Måndagskvällar är vuxenkvällar här hos oss. Då stänger äventyrsbadet redan 18.00 och vi har lugn och mysig motionssimning i motionsbassängen. Klockan 19.00 är det Yogalates vid stranden av äventyrsbadet - ett träningspass som är en blandning mellan yoga och pilates.
På måndagar har vi även damernas kväll på relaxavdelningen. Efter klockan 18.00 är det endast öppet för tjejer som kan gå upp dit och bubbla och basta.
Så på dessa kvällar finns det ingen plats för bus och lek. Men det gör ju inget, för busa får man göra alla andra dagar och tider!


Mysiga relaxen.

Vill bara tjata lite om att ni nu kan boka er till summercamp och sommarsimskola.
Gå in på www.sydpoolen.se maila info@sydpoolen.se eller ring 08 554 428 00 för mer information.


Här är några goa vänner som skrivit om sina besök hos mig på Sydpoolen:
http://somepieceofcake.blogspot.com/2010/04/sydpoolen.html

http://rosaheart.blogg.se/2010/april/sydpoolen-.html

http://mickilele.blogg.se/2010/april/sydpoolen-familjemys.html

http://www.barnsajten.se/medlem/blogg.asp?id=2059&BloggId=16175


Ha en mysig dag i solen!
Pigg Pigg!!

Sommarsimskola

Hejsan svejsan!

Ville bara påminna lite kort om att ni nu kan boka er till sommarsimskola.
Det är en intensivkurs på 9 gånger vecka 24 - 25. Kostar 1050 kr och är för barn från 6 år.

Man kan välja mellan följande tider:
15.30 - 16.10
16.15 - 16.55
17.00 - 17.40
17.45 - 18.25
18.30 - 19.10

Så skynda nu innan platserna tar slut!!

Pigg Pigg!!

Fullt drag när Sydpoolen hade Karneval!

Hej mina vänner!

Nu var det länge sedan jag skrev något. Här på Sydpoolen har det varit fullt hålligång! Vi håller på med simskolor, sommarsimskolor, summercamp, gruppträning, äventyrsbadsbus och massor av annat. Sedan har jag behövt vila upp mig lite efter Karnevalen som var den 27/3. Det var såå kul!! Show, dans, god mat, vattenlekar och annat stoj hela natten. Jag brukar gå och lägga mig tidigt men denna kväll kunde jag inte låta bli att stanna uppe och vara med i festligheterna. Helt underbart avslut på våra tropiska veckor.

Som ni ser på bilderna var det en härlig show!

Hoppas att ni har tid att komma förbi och hälsa på mig innan sommaren startar. Vi har massor av kul på gång.
Pigg Pigg!!

RSS 2.0