Babysim, simskola och misinsim till hösten.

Tjaba, tjena, hallååå!

Hur mår alla mina vänner idag? Själv mår jag som alltid alldeles underbart! Vågorna skvalpar och barnen leker.. sååå underbart! Nu innan sommaren är det ganska många skolklasser som kommer hit på friluftsdagar och badar och har kul. Ganska bra idé! Mycket roligare än att orientera tycker jag.

Men bara så att alla vet kommer vi ha äventyrsbadet stängt den 10/6 (hela dagen) för lite reparationer. Sådant behöver man ju göra ibland.

Som jag skrev igår har vi redan planerat inför hösten. Det kan ni också göra för redan nu går det att boka upp sig till höstens alla kurser! Vi har ju allt möjligt för både stora och små.

Simskola!


Höstens kursschema.
Ett urval av kurser:

Babysim Nybörjare Mån 14.15 - 14.45
Miniplask/Syskonsim Mån 16.15 - 17.00
Minisim Nybörjare Tis 16.15 - 17.00
Simskola Nybörjare Ons 16.00 - 16.45
Babysim Fortsättning 2 Lör 13.30 - 14.15
Minisim Fortsättning Sön 13.45 - 14.30
Simskola Nybörjare 9 - 13 år Sön 16.45 - 17.30

Vuxensim Nybörjare Sön 17.30 - 18.15
Vuxensim Fortsättning Sön 18.15 - 19.00
Vuxensim Crawl Tis 06.45 - 07.30

Vattengympa Mån 17.15 - 18.15
Vattengympa Tis 19.50 - 20.50
Vattengympa Tor 18.30 - 19.30
Vattengympa Fre 09.00 - 10.00

Vi har mycket mer! Gå in på vår hemsida www.sydpoolen.se och läs mer. Där kan du även skicka in en bokningsförfrågan. Boka kan du även göra på tel 08 554 428 01 eller maila info@sydpoolen.se.
Passa på innan platserna tar slut!

Pigg Pigg!!

Pigge firar Acticdagen 29/5.

Hej alla goa därute!

Här planeras det för fullt inför hösten. "Redan?" tänker ni nu.. men det är väldigt bra att vara ute i god tid och här på Sydpoolen händer det så mycket att det gäller att vara välplanerade. Förståss är det en lång och (förhoppningsvis) härlig sommar först och sommarens träningsschema är strax ute till alla som planerar att hänga på Sydpoolen och Actic gym i sommar.

På Lördag är det den stora Acticdagen! Kanke inte lika kul som julafton men mycket roligare än kanelbullensdag eller nallebjörnensdag. Varför har inte Pingviner en dag förresten?
Hur som helst kommer gymmet att fira sitt namnbyte till Actic på Lördag 29/5. Mellan 10.00 - 15.00 kommer det att hända en hel del. Om du varit sugen på att komma hit och träna tycker jag att du ska passa på då.

Nya namnet är Actic!
ACTICDAGEN LÖR 29/5

Ø   Erbjudande: träna gratis hela sommaren (autogiro årsavtal)

Ø   Gratis träning 10.00 -15.00 i gymmet

Ø   Gratis gruppträning, se schema nedan

Ø   Gratis massage

Ø   Gratis fettmätning

Ø   Utlottning av årskort till gym och andra fina priser

 Har hört att det kommer att bjudas på gott att tugga på också. Om man har tur blir det tårta, det ska man ju ha när man firar något! Gruppträningspassen som är på Lördag är gratis, men man ska boka sig innan. det kan man göra hos tjejerna i receptionen eller genom att ringa 08 554 428 01. Här är passen:

09.15  ABS med Jessica

09.45   Spinning med Jessica

11.00 Bodypump

11.00 FYS pass utomhus med Peter Rylander (känd från Amigo SVT)

12.00 Yoga med Anneli

13.00  Box med Suzan

Kul va? Det blir en heldag i hälsans tecken. Hoppas att ni kommer!

Pigg Pigg!!


Festivalsommar!!

Hej hopp mina kära vänner!

Nu var det ett tag sedan jag skrev. Har haft fullt upp med att ligga och dra mig i solen på gräsmattan utanför Sydpoolen.
När det är fint väder är det mycket folk som drar sig till den ganska nya, fina skejtboardparken som finns här utanför Sydpoolen i Södertälje. Det ser ju kanonkul ut
men verkar också vara ganska svårt... De är himla duktiga och modiga som vågar!


Skööönt att sola på vår gräsmatta!Till sommarn hör ju vissa saker. Som glass, bad (såklart!!), utomhuslekar, grillfester, mygg, camping, jordgubbar och en massa annat! Vad tycker du är riktigt somrigt?
Som ni kanske har förstått tycker jag mycket om musik. Och det hör väl ändå till sommaren?! (kanske till alla andra årstider också). I dag är det semifinal i Melodifestivalen och självklart hejar jag en massa på svenska bidraget! Vore så kul om vi kom med till på Lördag! Ska titta på Lördag vilket fall som helt, har bokat upp en helkväll med mina piratkompisar. Läs med om Melodifestivalen här.

Södertälje ska också ha lite musikfestivaler i sommar. Mina vänner kan inte sluta prata om Pretzeltown (svårt att säga.. betyder viss Kringelstan). Det är en gratisfestival som har hållts i badparken ett par år nu och är visst riktigt poppis! Gå in på deras hemsida för det har visst redan börjat bokats band för sommarn. Sedan blir det mer gratismusik när de är Kringelfestival i stan. Har hört att bland annat Darin, Brolle och Timotej kommer. Wow, vilken kanonsommar! Glöm inte att komma och hälsa på mig mellan spelningarna, Sydpoolen ligger ju centralt och bra.


I sommar kan man ju, som jag redan berättat, (jaaaa, jag är lite tjatig) komma hit på summercamp eller sommarsimkola. Har fortfarande en del platser kvar så passa på!

Nu ska jag bli lite bättre på att skriva inlägg, jag looovar!
Pigg Pigg!!
Vill du se en stjärna? Se på Pigge!

Tjenamors tjenamors!

Idag är ännu en dag med kanonväder! Härligt härligt...
badet är det lugnt och skönt just nu men det kommer nog att dra igång senare på eftermiddagen. Jag har strosat omkring och umgåtts lite med mina fans. De har alla berömt mig för min sköna piratstil som jag skrev om i förra veckan.


Scnenen är inget nytt för mig.Som den scenvana pingvin jag är blev jag ganska intresserad av artikeln i Länstidningen idag. Det kommer att ordnas en talangtävling 18:e och 31:a maj. Eftersom att jag redan är en upptäckt stjärna så låter jag nog andra få en chans denna gång men det låter kanonkul! Förresten är inte sång riktigt min starka sida..
Läs gärna mera om detta i länken nedan.

 http://lt.se/kulturnoje/1.821032-ar-du-en-stjarna-sok-till-ny-talangtavling


Hur som helst såg jag att det nu går att boka sig till höstens vattengympakurser. Det är för de vuxna, men de ska ju också ha något kul. Snart kommer höstens barnsimkurser också ut, så det finns något för alla.

Nej, nu ska jag ut och underhålla mina besökare i äventyrsbadet..

Pigg Pigg!!

RSS 2.0