Härlig Söndag på Sydpoolen.

Imorgon startar det...

Sommaren på Sydpoolen! Sommarsimskola för en massa go barn och äventyr på summercamp för andra. Ska bli jättekul! I morgon startar vi också med sommaröppettiderna på äventyrsbadet 10 - 18 Måndag till Fredag. Sedan kan man över sommaren stanna såå länge man vill. Obegränsad badtid, woohoo!!

Idag har det varit en lugn söndag. Yoga 10.00 i morse och snart är det BodyPump. Några glada familjer plaskar i äventyrsbadet och skejtarna (från skejtparken här utanför) kommer in och käkar mellanmål i kiosken. Hoppborgarna är såklart uppe och där ute studsas det för fullt medans föräldrarna dricker en kaffe i solen. Mysigt! Vissa vågar även på sig att åka vår waterslide.

Badkul!


Eftersom att det är sommar och vi inte har så mycket aktiviteter så är vår terapibassäng(den varma) oftast ledig. Där plaskar bebisar med sina föräldrar idag. I motionsbassängen har det nyligen hoppats i hopptornen. Vissa är så modiga att de vågar hoppa från 5:an! Jag tar det försiktigt med 3:an. Men nu har motionssimmarna tagit plats och simmar för fullt. Att simma är verkligen bra träning! Andra tar det lite lugnare och relaxar i bubbelpoolen.

Var uppe en sväng på gymmet och hälsade på. Där var det otroligt lugn idag. Glada pensionärer tog en kaffepaus och våra duktiga instruktörer visade kunderna hur maskinerna fungerade. Härlig musik peppade de som konditionstränade medans tvn visar nyheterna. Härliga söndag!

Hoppas ni kommer och hälsar på!

Pigg Pigg!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0