Pigges Julklappstips nr 5

Hej tomtepiggar slå i vattnet

Nu är det dags för andra advent snart. Pepparkakor och glögg finns på plats redan och mina, Pigge Pingvins, tomtepiggar här i äventyrsbadet Sydpoolen håller på och fejjar och donar för fullt med att få alla Sydpoolens gäster att trivas. Julmusiken och lite annan blandad musik strömmar ur högtalarna och barnen busar i vågorna. Precis, precis som det skall vara. Det jag skriver om är ju såklart Sydpoolen adventsspecial BADA HELA DAGEN för samma pris. Så om du och din familj kommer hit med 2 vuxna och max 3 barn så kostar det 280:- och då får ni bada hur mycket ni vill, äta pepparkakor och dricka glögg så det forsar ur öronen.....kan det bli bättre?!

Alla älskar Pigge Pingvin


PIGGES JULKLAPPSTIPS HITTILLS:
- nr 4
- nr 3
- nr 2
- nr 1

PIGGES JULKLAPPSTIPS nr 5:
- Ge bort god hälsa i julklapp!

Detta kanske mest är för mamma och pappa att ge varandra men då kan du ju tipsa dem om att detta finns. Om t.ex. mamma tecknar ett årskort till sig själv så får hon ett presentkort på köpet värde 449 kronor...det är ju hur mycket pengar som helst.
Presentkortet kan mamsen ge till papsen i julklapp och då gäller det för träning fram till 31 januari 2010. Det betyder att de kan träna tillsammans och bli friska och hurtiga...och vet ni vad det betyder. De får mer energi att leka mer er, så allt är bara en bonus.
Det kanske låter lite invecklat men om de kommer till Sydpoolens kundtjänst så kommer mina trevliga tomtevärdinnor berätta allt och lite till om hur det funkar.

Vara bara beredd .... det kan sluta med att papsen är med på ett magdanspass.
http://ettdussinpannor.blogspot.com/2009/12/kom-och-dansa.html

Trevlig andra adventshelg!...glöm inte Sydpoolens adventsspecial nu...bada hela dagen för samma pris!

Pigg pigg!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0