Snacks efter träningen...

Tjeeenare!
 Känner du för lite snacks efter/innan eller under träningen finns det en massa att välja på i Sydpoolens reception. Nedan följer några exempel.



Multipower

L-Carnitine Bar är en god bar med få kalorier och ett extra tillskott av L-Carnitin för bättre fettförbränning. (max 115 kalorier och 200 mg ren L-karnitin per bit)

Fitness Shake Low Carb är en välsmakande proteindryck med lågt fett- och kolhydratsinnehåll. Lämplig att inta innan träning eller som ett litet kalorifattigt mellanmål. Finns i smakerna Banan, Jordgubb, Vanilj och Choklad.

Fit Active L-Carnitine är en läskande fettförbrännings/sportdryck. En flaska innehåller hela 1000 mg L-Karnitin vilken ingår i kroppens fettförbränning. L-Karnitin är nödvändigt för kroppens förmåga att förbränna fett. effektiv fettförbränning. Innehåller endast 4 kcal per flaska.

Gainomax

Gainomax Recovery är en återhämtningsdryck bestående av både kolhydrater och protein, avsedd att drickas direkt efter träning. Finns i smakerna vanilj, choklad, banan, hallon, jordgubb och blåbär.

Gainomax kostar 20kr/st eller 2 st för 35kr i Sydpoolens reception.




Pigg Pigg!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0