Boka simkurs till hösten

Vecka 23 släpper vi platserna till höstens simkurser.
Du kan boka via telefon 08 554 428 00 eller mail [email protected]





Nedan kan du se vårt kursutbud:


- Babysim Nybörjare Ålder: 2 - 6 mån
Här lär vi oss grunderna. Vi tränar mag- och ryggläge och vänjer barnet vid vattenmiljön. Intro även till dyk. Barn äldre än 9 mån börjar direkt i "Fortsättning 1".

- Babysim Fortsättning 1 Ålder: 5 mån - 1 år
- Vi tränar på att hålla andan viljemässigt under vattnet, dyka målinriktat, hålla fast i bassängstången och hur man tar sig fram själv. Vi provar även att åka rutschkana.

- Babysim Fortsättning 2 Ålder: 1 - 2 år
Vi fortsätter öva på målinriktade dyk, utökar simsträckan och tränar kroppskontroll bl.a. genom att vända tillbaks till bassängkanten med hjälp.

- Babysim Miniplask Ålder: upp till 5 år
Här är träningen mer individuell och övningarna utvecklas och blir svårare allt eftersom barnen gör framsteg i vattnet.

- Minisim Nybörjare Ålder: 3 - 5 år
Vi tränar på vattenläget och börjar med crawlbentag.
Vi hoppar och dyker från kanten och plockar skatter från botten.

- Minisim Fortsättning Ålder: 3 - 5 år
Övningarna från nybörjarkursen utvecklas och blir svårare.
Vi provar att få ihop armtagen till crawl och ryggcrawl.

- Pigges Simskola Nybörjare Ålder: från 6 år
Sydpoolen erbjuder alla barn från 6 år och uppåt att lära sig simma. Vi tränar på bröstsim och ryggsim med bröstbentag. Vi hinner också med att dyka, flyta och hoppa. Välj mellan simskola i terapibassängen (34°C varmt vatten) eller simskola i äventyrsbadet.

- Pigges Simskola Fortsättning Ålder: från 6 år
Vi fortsätter träna på bröstsim och ryggsim och simmar ev. även utan flythjälp. Välj mellan simskola i terapibassängen (34°C varmt vatten) eller simskola i äventyrsbadet.



- Vuxensim Grund/Fortsättning
För dig som aldrig har simmat eller för dig som känner dig osäker i vattnet erbjuder Sydpoolen en grundkurs. Vi tränar simtagen på bröstsim och ryggsim på grunt vatten och övar även på att doppa huvudet och flyta. Om du redan kan grunderna i bröstsim och vill lära dig simma på motionsnivå är även det här kursen för dig. Vi fortsätter öva på vattenvana, bröstsim och ryggsim både på grundt och djupt vatten.


- Vuxensim Crawl Grund/Fortsättning

Kursen för dig som redan kan simma på djupt vatten och är vattenvan. Vi tränar på benspark, armtag och mycketandningsteknik och använder bl.a. simfenor och simplatta som hjälpmedel. Vi övar även lite på de övriga tre simsätten - fjäril, rygg och bröst. För de som vill tar vi tidtagning på valfri sträcka. Träningen individanpassas.

- Vattengympa kurs (vuxen)
Ett komplett och skonsamt träningspass som effektivt tränar hela kroppen. Här bokar du upp dig för en dag i veckan 18 ggr á 1 timme per gång eller för två gånger i veckan.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0